Kosár

Üres a kosarad

Piros lámpa az édességnek

14.500Ft10.104Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

Tartalom: 6 közlekedési lámpa (18×7 cm) + 54 kép (7×7 cm) + 30 korong. A játék segítségével játszva elsajátíthatják a gyerekek a helyes és egészséges táplálkozás szabályait. 90 darabos asszociációs játék, melyet praktikus tároló kofferban szállítunk. A jelzőlámpa zöld színéhez csoportosíthatják a tanuló..

  • Cikkszám : LFEH875
  • gyártó : Akros
+
-
Tartalom: 6 közlekedési lámpa (18×7 cm) + 54 kép (7×7 cm) + 30 korong.

A játék segítségével játszva elsajátíthatják a gyerekek a helyes és egészséges táplálkozás szabályait. 90 darabos asszociációs játék, melyet praktikus tároló kofferban szállítunk.

A jelzőlámpa zöld színéhez csoportosíthatják a tanulók azokat az ételeket, amelyek egészségesek, vitaminokat tartalmaznak és rendszeresen kell fogyasztanunk, (mint pl. zöldségek, gyümölcsök). A sárga színéhez csoportosíthatják azokat az ételeket, amelyeket gyakran kell fogyasztanunk, mint pl. tojás, hús. A piros színéhez pedig azokat az ételeket, amelyeket alkalmanként szívesen fogyasztunk, mint pl. édesség, de ezek elhízáshoz vezethetnek. Ennek a csoportosításnak a helyességét a kártyák hátoldalán található színek (színkorongok, zöld, sárga, piros) segítségével könnyen ellenőrizhetik.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!