Kosár

Peti mászóka 200 natur dobogó + mászó

194.470Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

A Gyermekmászóka sportsarok a legkisebbek számára tervezett sportkészlet. A gyermekek számára elengedhetetlen, hogy megtanulják a létrán mászást, a csúszdán a csúszást, a karikán való lógást és a mászókötélen a kapaszkodást. A mászóka természetes anyagokból készül - bio bükk és fenyő. A ragyogó, színes dizáj..

  • Cikkszám : LMKV1180
+
-
A Gyermekmászóka sportsarok a legkisebbek számára tervezett sportkészlet. A gyermekek számára elengedhetetlen, hogy megtanulják a létrán mászást, a csúszdán a csúszást, a karikán való lógást és a mászókötélen a kapaszkodást.

A mászóka természetes anyagokból készül - bio bükk és fenyő. A ragyogó, színes dizájn felhívja a gyermek figyelmét, és ösztönöz különféle szabadtéri játékokat és testmozgást. A Gyerekmászóka, a gyermekek szobájának tökéletes kiegészítője mind fiúk, mind lányok számára. Felejthetetlen ajándékot is jelenthet gyermeke születésnapján.

A Gyerekmászóka, gyermek sportkomplexum könnyű szerkezetű, amelyhez nincs szükség rögzítésre. Kompakt és jól megtervezett sport- és játékközpont, amelyet gyorsan és egyszerűen lehet szállítani és telepíteni.

A játékokat 1-5 éves gyermekeknek szánják.

Méret:
szélesség: 124 + 42 cm
hosszúság: 130 cm
magasság: 150 cm
csúszda: 130 × 35 cm

Terhelhetőség: 60 kg-ig.
Tartalom: mászóka létrával, mászóhálós elem, csúszda (íves), gyűrű, mászófal

A fa elemeket csiszolják és vízbázisú lakkal kezelik

Szállítás 7-14 nap

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!