Kosár

Üres a kosarad

Kezdjünk számolni

24.990Ft19.992Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

Fejlesztési terület: Gondolkodás és számosság, Motorikusság és íráskészség fejlesztés, Szín és forma felismerés, egyeztetés, Térbeli tájékozódás, idő. Ideális eszköz a számolni tanuló gyerekek részére. A számokkal éppen csak ismerkedő gyerekek számára ideális eszköz. A kezdő számolókészlet többféle szá..

  • Cikkszám : LKS92015
+
-
Fejlesztési terület: Gondolkodás és számosság, Motorikusság és íráskészség fejlesztés, Szín és forma felismerés, egyeztetés, Térbeli tájékozódás, idő.

Ideális eszköz a számolni tanuló gyerekek részére. A számokkal éppen csak ismerkedő gyerekek számára ideális eszköz. A kezdő számolókészlet többféle számolási segédeszközt is tartalmaz, úgymint: számlapok, kacsák, bábuk. Egyidejűleg az adott mennyiség is látható: virágok, ujjak, zöldségek, gyümölcsök ábrázolják. A készlet 2 játéktáblát tartalmaz, így egyidejűleg több gyerek is játszhat. A táblák hátoldalán további számossági gyakorlatok végezhetők.

Tartalom: 2 műanyag játéktábla, 10 számszalag, 40 számkártya, 20 számolóbábu, 20 számoló kacsa, 20 építőkocka, 20 számolózseton karton dobozban.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!

Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.