Kosár

Üres a kosarad

Háromszög mászóka nagy

115.490Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

A Háromszög Mászóka a legkisebbek számára tervezett sportkészlet. Az egyéves gyermekek számára elengedhetetlen, hogy megtanulják a létrán mászást, a csúszdán a csúszást, a karikán való lógást, kapaszkodást. A mászóka természetes anyagokból készül - bio bükk és nyírfából. A ragyogó, színes dizájn felhívja a ..

  • Cikkszám : LMKV0177
+
-
A Háromszög Mászóka a legkisebbek számára tervezett sportkészlet. Az egyéves gyermekek számára elengedhetetlen, hogy megtanulják a létrán mászást, a csúszdán a csúszást, a karikán való lógást, kapaszkodást.

A mászóka természetes anyagokból készül - bio bükk és nyírfából. A ragyogó, színes dizájn felhívja a gyermek figyelmét, és ösztönöz különféle szabadtéri játékokat és testmozgást. A Gyerekmászóka, a gyermekek szobájának tökéletes kiegészítője mind fiúk, mind lányok számára. Felejthetetlen ajándékot is jelenthet gyermeke születésnapján.


A Gyerekmászóka, gyermek sportkomplexum könnyű szerkezetű, amelyhez nincs szükség rögzítésre. Kompakt és jól megtervezett sport- és játékközpont, amelyet gyorsan és egyszerűen lehet szállítani és telepíteni.

A játékokat 1-5 éves gyermekeknek szánják.

Méret:
szélesség: 130 cm
hosszúság: 100 cm
magasság: 130 cm
csúszda: 150 × 35 cm
Terhelhetőség: 60 kg-ig.
Tartalom: létra (sűrű-, ritka fokkal), mászóháló, gyűrű, csúszda egyenes
Szerelőkészlet mellékelve.
Beltéri használatra
A fát alaposan csiszolják, vízbázisú lakkal lakkozzák és polírozzák

Szállítás 7-14 nap.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!