Kosár

Üres a kosarad

Gyerekmászóka 100 színes

164.420Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

A Gyerekmászóka sportsarok a legkisebbek számára tervezett sportkészlet. A gyermekek számára elengedhetetlen, hogy megtanulják a létrán mászást, a csúszdán a csúszást, a karikán való lógást és a mászókötélen a kapaszkodást. A mászóka természetes anyagokból készül - bio bükk és fenyő. A ragyogó, színes dizáj..

  • Cikkszám : LGYM0100
+
-
A Gyerekmászóka sportsarok a legkisebbek számára tervezett sportkészlet. A gyermekek számára elengedhetetlen, hogy megtanulják a létrán mászást, a csúszdán a csúszást, a karikán való lógást és a mászókötélen a kapaszkodást.

A mászóka természetes anyagokból készül - bio bükk és fenyő. A ragyogó, színes dizájn felhívja a gyermek figyelmét, és ösztönöz különféle szabadtéri játékokat és testmozgást. A Gyerekmászóka, a gyermekek szobájának tökéletes kiegészítője mind fiúk, mind lányok számára. Felejthetetlen ajándékot is jelenthet gyermeke születésnapján.


A Gyerekmászóka, gyermek sportkomplexum könnyű szerkezetű, amelyhez nincs szükség rögzítésre. Kompakt és jól megtervezett sport- és játékközpont, amelyet gyorsan és egyszerűen lehet szállítani és telepíteni.

A játékokat 1-5 éves gyermekeknek szánják.

Méret:
szélesség: 120 cm
hosszúság: 130 cm
magasság: 150 cm
csúszda: 150 × 35 cm
Terhelhetőség: 60 kg-ig.
Tartalom: mászóka létrával (tengerész mászóval), csúszda, gyűrű

Szállítás 7-14 nap.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!

Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.