Kosár

Bordásfal kombináció 240

268.000Ft

    Előrendelhető
Írja meg véleményét!

A Bordásfal Kombináció a lakásban elhelyezhető sporteszköz. Nagyon strapabíró és a maximális terheléseket figyelembe véve akár felnőttek is edzhetnek rajta. Két részből áll. Az egyik egy normál bordásfal, a másik pedig egy strapabíró, polipropilén szálakból készült mászóháló, a felső részen mászóltra találhat..

  • Cikkszám : LBK0041KO240
+
-
A Bordásfal Kombináció a lakásban elhelyezhető sporteszköz.

Nagyon strapabíró és a maximális terheléseket figyelembe véve akár felnőttek is edzhetnek rajta. Két részből áll. Az egyik egy normál bordásfal, a másik pedig egy strapabíró, polipropilén szálakból készült mászóháló, a felső részen mászóltra található.

A bordásfali gyakorlatokkal fejleszthetők a különböző izomcsoportok, javul a mozgáskoordináció és a motoros képességek, fejlődik a gyorsaság és az állóképesség.

Tartalom: bordásfal készlet kapaszkodóval, mászókötél, gyűrű, kötél létra, nyújtó, mászóelem kapaszkodóval, csúszda, halós mászóelem, mászólétra.

· Megfelel minden ökológiai szabványnak
· Természetes anyagokból készült
· Tartós és ellenáll a sérüléseknek és kopásnak (maga a létra rendelkezik biztonsági tanúsítvánnyal: SIST EN 1176-1:2008)
· A fát alaposan lecsiszoljuk, vízbázisú lakkal lakkozzuk és polírozzuk (gyermekek számára biztonságos; EN 71-3 tanúsítvány)
· Könnyen összeszerelhető

Technikai információ:
· Anyag: keresztlécek bükk, oldalfalak fenyő
· Méretek ; szélessége 80 cm, magassága 240 cm, kiterjesztett részei - hossza és magassága 174 cm. (nézz a képre).
· Az alaplétra maximális terhelhetősége 160 kg-ig, a függesztőelemek 60 kg-ig
· Belső használatra
· Minőség: Robosztus, lakkozott tömörfa. Minden sarok él lekerekített, így nincs sérülésveszély.
· Gyermekeknek 2 éves kortól ajánlott
· A mászófalat szétszereljük és mellékeljük az összeszerelési útmutatót. A mászófalat a falhoz kell rögzíteni. A csomag tartalma: a szerelési útmutatót és a fali rögzítő csavarokat.

Szállítás 7-14 nap.
A méret és a súly miatt egyedi szállítási költség kerül felszámításra.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!