Kosár

Zpiiel Build & Learn számok

36.980Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

A Build & Learn egy építőkészlet, amelyet nappali intézmények és iskolák számára fejlesztettek ki. Minden elem műanyagból készült és gömbcsuklóval rendelkezik. Amikor a gyerekek figurákat építenek, azok tartósak és mozgékonyak is. Cél a gyermekek finommotorikus készségeinek, memóriájának, szem-kéz koordinációjának..

  • Cikkszám : LFRG2085
  • gyártó : Zpiiel
+
-
A Build & Learn egy építőkészlet, amelyet nappali intézmények és iskolák számára fejlesztettek ki.
Minden elem műanyagból készült és gömbcsuklóval rendelkezik. Amikor a gyerekek figurákat építenek, azok tartósak és mozgékonyak is.
Cél a gyermekek finommotorikus készségeinek, memóriájának, szem-kéz koordinációjának, szenzoros ingerlésének, valamint a forma és szín megértésének fejlesztésére.
A Zpiiel Build & Learn sorozat segít a gyerekeknek korai írásbeli nyelvi és korai matematikai készségeik fejlesztésében, hogy jobban felkészüljenek az iskolai életre. A sorozatban három fókuszterületet talál: „Az ábécé”, „Számok és mérések” és „Alakzatok”.

Bár minden terméknek van egy speciális fókusza, gyermek által kezdeményezett játékra is használhatók. Hagyja, hogy a gyerekek azt építsenek, amit akarnak egy olyan építőkészlettel, ahol csak a képzelet szab határt.

Tartalom: 400 elem

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!