Kosár

Üres a kosarad

YOPPLES alapkészlet

105.800Ft100.510Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

A YOPPLES alapkészlet 50 színes lemezből áll (30 × 30 cm piros, fehér, kék, sárga és zöld), amelyek közül 42 négyzet alakú és 8 háromszög alakú. A készlet alapként szolgál, és bővíthető a játékélmény kiterjesztése érdekében. Ezzel a készlettel több szép épületet is készíthet. Az útmutató külön rendelhe..

  • Cikkszám : LEY1881
+
-
A YOPPLES alapkészlet 50 színes lemezből áll (30 × 30 cm piros, fehér, kék, sárga és zöld), amelyek közül 42 négyzet alakú és 8 háromszög alakú. A készlet alapként szolgál, és bővíthető a játékélmény kiterjesztése érdekében. Ezzel a készlettel több szép épületet is készíthet.

Az útmutató külön rendelhető.

A YOPPLES kézzel készített oktatási játékok korlátlan lehetőségekkel. Játssz egyedül vagy játssz csoportban de mindig légy kreatív. Ismerje meg a problémát és próbálja ki hogy folytatná. A YOPPLES az interakció, a variáció és a szórakozás egyben.

A YOPPLES ösztönzi a kreativitást, a problémamegoldó készségeket, a kommunikációs készségeket, az együttműködést és az önszabályozást. A YOPPLES kiválóan használható kiegészítő oktatási eszközként az óvodai pedagógusok vagy az általános iskolai pedagógusok számára, hogy a gyerekek megismerjék ezeket a képességeket.

Az oktatási szakemberek világszerte aggódnak a különböző kompetenciák fejlesztésével és felhasználásával kapcsolatban. A kompetenciák fejlesztésére került kidolgozásra a YOPPLES, amelyben 11 készség fejleszt. Ezek a készségek a tanulás, az élet és a munka új módjairól szólnak. A YOPPLES játék- és oktatási eszközként is használható.

A YOPPLES alkalmas fiatal és idősebbek számára. Már a három éves gyerekek biztonságosan kezelhetik ezt a játékot. A gyakorlati játékok tanulási lehetőségeinek és funkcionalitásának köszönhetően a YOPPLES ideális az általános iskoláknak, óvodáknak, de otthon is kiváló játék a gyerekeknek.

A YOPPLES beltéri és kültéri használatra is használható. A YOPPLES egyetlen ellensége a homok (karcolások).

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!

Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.