Kosár

Üres a kosarad

Város építőkocka 120

12.730Ft10.630Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

- 18 alaplap, hogy elrendezze a táblát, amelyre a város épül. Az egyik elem mérete kb. 17 x 14 cm, - 78 db fahasáb kétoldalas nyomattal különböző épületek építéséhez, valamint betűkkel és számokkal, - 10 fafigura karakterekkel, 6 fa, 6 jármű, - Vödör fogantyúval a kényelmes tárolás és szállítás érdekében, - ut..

  • Cikkszám : LFCW1062
  • gyártó : Classic World
+
-
- 18 alaplap, hogy elrendezze a táblát, amelyre a város épül. Az egyik elem mérete kb. 17 x 14 cm,
- 78 db fahasáb kétoldalas nyomattal különböző épületek építéséhez, valamint betűkkel és számokkal,
- 10 fafigura karakterekkel, 6 fa, 6 jármű,
- Vödör fogantyúval a kényelmes tárolás és szállítás érdekében,
- utasításokat példákkal az építési lehetőségekre,
- a készlet lehetővé teszi az egyes városokra jellemző következő épületek elrendezését: iskola, rendőrség, tűzoltóság, repülőtér, kórház, bank, étterem, állatkereskedés, édességbolt, benzinkút.
- a készlet megfelelő figurákat (pl. rendőr, tűzoltó, tanár, orvos stb.) és járműveket (pl. iskolabuszt, mentőautót vagy repülőt) tartalmaz.
- a gyermek az adott szakmát az épülethez illesztve és a város különböző funkcióinak megismerésével is össze tudja kötni az épületet a megfelelő figurával.

Fejleszti:
kreativitás,
kézi készségek,
térbeli képzelet,
az első struktúrák létrehozásának képessége.

A legkisebb gyerekeknek készültek az ökojátékok, amelyek teljesen természetes, biológiailag lebomló és hipoallergén anyagokból készülnek, ennek köszönhetően 100%-ban biztonságosak és nem csak a környezetre, hanem az Ön gyermekeire is ártalmatlanok.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!