Kosár

Variálható fal építő

20.700Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

Fejlesztési terület: finommotorika, kombinációs készség, szem-kéz koordináció, logikus gondolkodás, kreativitás, vizuális memória, koncentráció. Építkezz a szabálytalan alakú négyszögekkel úgy, hogy közben a négy geometriai formát is felhasználod. Építkezés lehet vízszintesen és függőlegesen is (2 és 3 dimenzióban..

  • Cikkszám : LFP0877
+
-
Fejlesztési terület: finommotorika, kombinációs készség, szem-kéz koordináció, logikus gondolkodás, kreativitás, vizuális memória, koncentráció. Építkezz a szabálytalan alakú négyszögekkel úgy, hogy közben a négy geometriai formát is felhasználod. Építkezés lehet vízszintesen és függőlegesen is (2 és 3 dimenzióban).

Tartalom: 1 nagy játéktábla ( 30 × 27 cm, 4 cm magas), 9 szabálytalan alakú bükkfa négyzet 3 színben (8×8 cm), 4 geometria forma. A munkát mindig ugyanazok a darabok alkotják, amelyek tömör bükkfából készültek, világos, szép színekben. A puzzle piros, zöld és sárga darabjai másképp kerülnek kialakításra, és négy kisebb, geometriai faformához illeszkednek, ami zárt színfelületet eredményez.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!