Kosár

Te hogy folytatnád? Szabadidő

18.200Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

Ez a témakör 7 egyszerű történetből áll, melyek mindegyike kétféle lehetőséget ad a különböző konfliktushelyzetek megoldására. A történetek bemutatják a jó és rossz döntés következményeit is. Minden egyes történet 4 db kártyából áll, melyek közül kettő - a két lehetséges megoldás bemutatására - mindkét ol..

  • Cikkszám : LFH8708
  • gyártó : Akros
+
-
Ez a témakör 7 egyszerű történetből áll, melyek mindegyike kétféle lehetőséget ad a különböző konfliktushelyzetek megoldására. A történetek bemutatják a jó és rossz döntés következményeit is.

Minden egyes történet 4 db kártyából áll, melyek közül kettő - a két lehetséges megoldás bemutatására - mindkét oldalon nyomott.

A csomag tartalma: MP3 AUDIO CD, melyen hallható a két különböző végkifejlettel elbeszélt 7 db történet, valamint 30 db nagyméretű (16'3 x 13'5 cm), képes kártya önjavító rendszerrel ellátva.

A játékhoz tartozik egy pedagógiai útmutató is, mely tartalmazza a 7 db történet szövegét. A többnyelvű CD segíti az idegen nyelvek elsajátítását. A 7 db történet időtartama megközelítőleg 20 perc. Nyelvek: magyar, angol, német, olasz, spanyol, francia.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!