Kosár

Tangram játék fa dobozban

35.660Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

Ez a több évszázados kínai játék Európában is nagyon népszerű a gyerekek körében. A tangram különböző alakjainak tanításával a gyerekek betekintést nyerhetnek a matematikai fogalmakhoz, mint például az egyenletesség és a gondolatok. Megtanulják forgatni az alakzatokat, amíg a megfelelő szögben vannak, és olyan felülete..

  • Cikkszám : LFR1274
  • gyártó : RolfLand
+
-
Ez a több évszázados kínai játék Európában is nagyon népszerű a gyerekek körében. A tangram különböző alakjainak tanításával a gyerekek betekintést nyerhetnek a matematikai fogalmakhoz, mint például az egyenletesség és a gondolatok. Megtanulják forgatni az alakzatokat, amíg a megfelelő szögben vannak, és olyan felületeket kombinálnak, amelyek egyenértékűek a kép egészével. Ezekben a Tangram példákban a kölcsönös formák jól láthatóak, így a játék alkalmas az 5 éves gyermekek számára. Sok gyerek tud dolgozni egyszerre, kirakhatnak madarakat, házakat, macskákat és különféle formákat.

Négy gyerek játszik egyszerre egy kártya sorozattal (lásd a színes vonalat az egyes modellek alján) és a négy tangramot. Mert 2-4 gyermek 5 éves.

Tartalom: Egy fedelet tartalmazó fadobozban • 20 db műanyag minta-kártya (10 × 10 cm, 4 db 4 db-os sorozat) 4 db 4 különböző színű tangram (10 × 10 cm) • útmutató

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!