Kosár

Primus Challenger Sport trambulin 518×305 cm

955.000Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

Trambulin mérete: Átmérő: 518 × 305 cm Felfüggesztés: 134 rugó Trambulin magassága: 100 cm Max. súly terhelés: 130 kg Párna vastagsága: 30 mm Párna szélessége: 21,5 cm Védőháló magassága: 180 cm Dupla keret a nagyobb biztonság érdekében Tartalom: trambulin + biztonsági háló Primus Challenger Sport minőségi k..

  • Cikkszám : LPCT1558
  • gyártó : Akrobat
+
-
Trambulin mérete:
Átmérő: 518 × 305 cm
Felfüggesztés: 134 rugó
Trambulin magassága: 100 cm
Max. súly terhelés: 130 kg
Párna vastagsága: 30 mm
Párna szélessége: 21,5 cm
Védőháló magassága: 180 cm
Dupla keret a nagyobb biztonság érdekében
Tartalom: trambulin + biztonsági háló

Primus Challenger Sport minőségi kerti trambulin, optimális biztonságot és sok szórakozást biztosít a felhasználók részére. Garantált 2,5 millió ugrás. Legalább 62,7%-es emelkedés.

Az ugrálás jó kikapcsolódást biztosít a felhasználók részére, javítja a koordinációs és motoros képességeket, fejleszti az izomzatot és az állóképességet, pozitív hatása van az anyagcserére és a szív-, idegrendszer működésére.

Biztonság
A bejárati biztonsági rendszer biztosítja a trambulin állandó biztonságát és megközelítését. A bejárati rendszer lehetővé teszi a trambulin könnyű használatbavételét.
A biztonsági háló az üvegszálas keretoszlopokra van szerelve, amely biztosítja az egyenletes rács feszességet.
A védőpárna egy speciálisan kialakított légpárnás párna, mely eső után gyorsan felszárad.
UV-álló PVC
Tűzálló PVC
Hőmérséklet tartomány -30°C/+70°C

Összeszerelés csavarok nélkül
Az egyetlen trambulin, amely nem igényel szerszámokat és csavarokat az összeszereléshez. Az innovatív rendszerek lehetővé teszik az összes alkatrész összeszerelését csavarozás nélkül. A további védelmet a biztonsági csatok biztosítják.

Rugók és keretek
A melegen horganyzott rugók és szerkezetek lehetővé teszik az időjárás elleni védelmet és a hosszú élettartamot. Különösen a torziós alakú rugók biztosítják a hosszú élettartamot, a repedésekkel szembeni ellenállást, csendes működést, erősebb visszapattanási élményt kínál csekély terhelés mellett és a nagy teherbírása.

Garanciák:
Rugó 10 év
Ugrófelület 2 év

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!