Kosár

Pedoball

8.350Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

A lábfejre erősíthető talpon vezesd a golyót kör-körös irányba, ha először nem sikerül semmi baj. Helyezd a földre a talpat és az íves kiképzés segít a mozgásban. Fejlesztik az egyensúlyt, stabilitást, motoros koordinációs képességeket, koordinációt, testtartást, állóképességet. Először gyakoroljuk ülve a moz..

  • Cikkszám : LSJ3720
+
-
A lábfejre erősíthető talpon vezesd a golyót kör-körös irányba, ha először nem sikerül semmi baj. Helyezd a földre a talpat és az íves kiképzés segít a mozgásban. Fejlesztik az egyensúlyt, stabilitást, motoros koordinációs képességeket, koordinációt, testtartást, állóképességet.

Először gyakoroljuk ülve a mozgást, majd ha kellő ügyességet szereztünk állva hajtsuk végre a gyakorlatokat.

Ovális, narancssárga alapforma, horony, csúszásmentes, texturált felület és félgömb alakú görbület az alsó oldalon. Méretek: hossza 47,5 szélesség 27,5 magasság 7,5 cm. Súly: 710 g. Stabil, kiváló minőségű műanyag, 120 kg-ig betölthető, széles tépőzárral minden láb- és cipőmérethez, 5 gumi golyóval. Mezítláb vagy csúszásmentes cipővel, beltéri és kültéri használatra. Minden korosztály számára ajánlott 4 éves kórtól.

Alkalmazás: óvoda, iskola, torna, sport, terápia, rehabilitáció.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!