Kosár

Patrik mászóka 200 natur plusz 1

148.520Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

A Gyerekmászóka sportsarok a legkisebbek számára tervezett sportkészlet. A gyermekek számára elengedhetetlen, hogy megtanulják a létrán mászást, a csúszdán a csúszást, a karikán való lógást és a mászókötélen a kapaszkodást. A mászóka természetes anyagokból készül - bio bükk és fenyő. A ragyogó, színes dizájn..

  • Cikkszám : LMKV1169
+
-
A Gyerekmászóka sportsarok a legkisebbek számára tervezett sportkészlet. A gyermekek számára elengedhetetlen, hogy megtanulják a létrán mászást, a csúszdán a csúszást, a karikán való lógást és a mászókötélen a kapaszkodást.

A mászóka természetes anyagokból készül - bio bükk és fenyő. A ragyogó, színes dizájn felhívja a gyermek figyelmét, és ösztönöz különféle szabadtéri játékokat és testmozgást. A Gyerekmászóka, a gyermekek szobájának tökéletes kiegészítője mind fiúk, mind lányok számára. Felejthetetlen ajándékot is jelenthet gyermeke születésnapján.


A Gyerekmászóka, gyermek sportkomplexum könnyű szerkezetű, amelyhez nincs szükség rögzítésre. Kompakt és jól megtervezett sport- és játékközpont, amelyet gyorsan és egyszerűen lehet szállítani és telepíteni.

A játékokat 1-7 éves gyermekeknek szánják.

Természetes anyagokból készült
Tartós és ellenáll a sérüléseknek és kopásnak
A fát alaposan lecsiszoljuk, vízbázisú lakkal lakkozzuk és polírozzuk
Szabadon álló - rögzítés nélkül
Könnyen telepíthető

Technikai információ:
Anyaga: bükk és fenyőfa

Méret:
szélesség: 130 cm
hosszúság: 130 cm
magasság: 170 cm
csúszda 130 × 35 cm

Terhelhetőség: 60 kg-ig
Tartalom: mászóka létrával (tengerész mászóval), csúszda, gyűrű, dobogó

Szállítás 7-14 nap.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!