Kosár

Üres a kosarad

Orbit téglalap trambulin I.

235.600Ft223.820Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

Trambulin mérete: Átmérő: 300 × 180 cm Felfüggesztés: 64 rugó Trambulin magassága: 75 cm Max. súly terhelés: 130 kg Párna vastagsága: 30 mm Párna szélessége: 18,5 cm Védőháló magassága: 180 cm ORBIT minőségi kerti trambulin, optimális biztonságot és sok szórakozást biztosít a felhasználók részére..

  • Cikkszám : LTRO1264
+
-
Trambulin mérete:
Átmérő: 300 × 180 cm
Felfüggesztés: 64 rugó
Trambulin magassága: 75 cm
Max. súly terhelés: 130 kg
Párna vastagsága: 30 mm
Párna szélessége: 18,5 cm
Védőháló magassága: 180 cm

ORBIT minőségi kerti trambulin, optimális biztonságot és sok szórakozást biztosít a felhasználók részére. Garantált 2,5 millió ugrás. Legalább 62,7%-es emelkedés.

Az ugrálás jó kikapcsolódást biztosít a felhasználók részére, javítja a koordinációs és motoros képességeket, fejleszti az izomzatot és az állóképességet, pozitív hatása van az anyagcserére és a szív-, idegrendszer működésére.

Biztonság
A bejárati biztonsági rendszer biztosítja a trambulin állandó biztonságát és megközelítését. A bejárati rendszer lehetővé teszi a trambulin könnyű használatbavételét.
A biztonsági háló az üvegszálas keretoszlopokra van szerelve, amely biztosítja az egyenletes rács feszességet.
A védőpárna egy speciálisan kialakított légpárnás párna, mely eső után gyorsan felszárad.

Összeszerelés csavarok nélkül
Az egyetlen trambulin, amely nem igényel szerszámokat és csavarokat az összeszereléshez. Az innovatív rendszerek lehetővé teszik az összes alkatrész összeszerelését csavarozás nélkül. A további védelmet a biztonsági csatok biztosítják.

Rugók és keretek
A melegen horganyzott rugók és szerkezetek lehetővé teszik az időjárás elleni védelmet és a hosszú élettartamot. Különösen a torziós alakú rugók biztosítják a hosszú élettartamot, a repedésekkel szembeni ellenállást és a nagy teherbírást.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!