Kosár

Orbit Flat talajtrambulin 305×187 cm

411.000Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

Trambulin mérete: Átmérő: 305×183 cm Felfüggesztés: 64 rugó Trambulin magassága: 20 cm Max. súly terhelés: 100 kg Párna vastagsága: 30 mm Párna szélessége: 18,5 cm Védőháló magassága: 180 cm Családi trambulin. A talajra szintbe süllyesztett trambulin. nem kell mászni, hanem rögtön használatba vehető az eszköz...

  • Cikkszám : LTTS1289
+
-
Trambulin mérete:
Átmérő: 305×183 cm
Felfüggesztés: 64 rugó
Trambulin magassága: 20 cm
Max. súly terhelés: 100 kg
Párna vastagsága: 30 mm
Párna szélessége: 18,5 cm
Védőháló magassága: 180 cm

Családi trambulin. A talajra szintbe süllyesztett trambulin. nem kell mászni, hanem rögtön használatba vehető az eszköz. A trambulin rendelkezik CE tanúsítvánnyal. A készlet 180 cm-es biztonsági hálót tartalmaz.

Az ugrálás jó kikapcsolódást biztosít a felhasználók részére, javítja a koordinációs és motoros képességeket, fejleszti az izomzatot és az állóképességet, pozitív hatása van az anyagcserére és a szív-, idegrendszer működésére.

Az Orbit család AkroAir ugrószőnyeggel van felszerelve. Ez az ugrószőnyeg 50% -kal több légáteresztő képességgel rendelkezik, mint egy szokásos ugrószőnyegek, ez biztosítja, hogy az trambulin felületén az ugrás könnyű és kényelmes legyen.

Összeszerelés csavarok nélkül
Az egyetlen trambulin, amely nem igényel szerszámokat és csavarokat az összeszereléshez. Az innovatív rendszerek lehetővé teszik az összes alkatrész összeszerelését csavarozás nélkül. A további védelmet a biztonsági csatok biztosítják.

Rugók és keretek
A melegen horganyzott rugók és szerkezetek lehetővé teszik az időjárás elleni védelmet és a hosszú élettartamot. Különösen a torziós alakú rugók biztosítják a hosszú élettartamot, a repedésekkel szembeni ellenállást és a nagy teherbírást.

Jótállási keret Egész életen át
Jótállási rugók 10 év
Ugrószőnyeg garancia 3 év
Biztonsági háló garancia 2 év
Gödör mélysége 80 cm
Intenzív használat

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!