Kosár

Nagy tapintó készlet

44.580Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

A készletben 16 nagy bükkfa elemet tartalmaz, melyeken különböző geometriai alakzatok jobb és bal oldala található. Célunk a nyolc teljes forma kirakása. Minden forma más-más anyagból készül. A formák eltérnek az anyagban, formában és színben. A nagy fogantyúk segítségével a legkisebbek, ill. a mozgáskorlátozottak is ..

  • Cikkszám : LFMF2969
+
-
A készletben 16 nagy bükkfa elemet tartalmaz, melyeken különböző geometriai alakzatok jobb és bal oldala található. Célunk a nyolc teljes forma kirakása. Minden forma más-más anyagból készül. A formák eltérnek az anyagban, formában és színben.

A nagy fogantyúk segítségével a legkisebbek, ill. a mozgáskorlátozottak is könnyen használják az eszközöket.

Tartalom:
16 bükk fa elem, 18 x 9 cm, különböző anyagokkal, különböző formákkal (kör, ellipszis, lóhere, csillag, háromszög, négyzet, téglalap és homokóra) és színekkel, mindegyik elem műanyagból készült piros fogantyú található, erős kartonba csomagolva.

Fejlesztési terület: szem-kéz koordináció, finom motoros készségek, szín- és anyagfelismerés, a geometriai alakzatok hozzárendelése, felismerése és megkülönböztetése, tapintható és vizuális megkülönböztetés, pozíciók és formák felismerése.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!