Kosár

Láb formaérzékerlő

32.530Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

6 különböző mintázatú (52×14×4 cm) hasáb, a részek összekapcsolhatók Az egyensúlyi és az érzékelési útvonal minden egyes eleme eltérő felületi struktúrával rendelkezik, amely különböző tapintási ingereket és érzékszervi stimulációt eredményez. Emellett a változó masszázshatás és a gyönyörű, tiszta szí..

  • Cikkszám : LSJ3985
+
-
6 különböző mintázatú (52×14×4 cm) hasáb, a részek összekapcsolhatók

Az egyensúlyi és az érzékelési útvonal minden egyes eleme eltérő felületi struktúrával rendelkezik, amely különböző tapintási ingereket és érzékszervi stimulációt eredményez. Emellett a változó masszázshatás és a gyönyörű, tiszta színek további vizuális és vizuális ingereket biztosítanak, és számos észlelési és terápiás tevékenységbe beépíthetők.

Különösen innovatív az a berendezés, amely 2 elemcsatlakozóval rendelkezik minden elemen, a keskeny és hosszú oldalakon. Így számos összekapcsolási lehetőség állítható elő.

Ideális a (pszicho) motorikus érzékelés fejlesztéséhez, az érzékelési integrációhoz, a terápiához és a rehabilitációhoz, a gyermekek és az idős gimnasztika számára.

A készlet 6 egyensúlyi kontúrelemből áll, melyek mindegyike 52 cm hosszú, 14 cm széles és 4 cm magas, négy csúszásmentes golyós lábbal, kiváló minőségű műanyagból készült. Hat különböző topológiailag kialakított felület: szerpentin alakú hosszirányú hullámok, cikk-cakk minták, átlós és keresztirányú hornyok, kicsi, masszázs-intenzív csúcsok és szelíd, kerek csúcsok.

Legfeljebb 120 kg terhelés, 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. Mezítlábas használatra, könnyen tisztítható (fertőtlenítőszerekkel is). Gyártás az EU-ban.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!