Kosár

Kormánykerék

8.100Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

A kormánykerékben fém golyót helyeztek el. A golyó körkörös mozgatásával jól fejleszthetők a nagymozgások. A labda könnyebben és gyorsabban fut (mint a gumi golyóval) és jól hallható, erős hangjelzést ad. A Rondosum egy új és izgalmas kihívást jelentő játék- és edzőeszköz: A belső acélgolyót sima, stabilizáló kö..

  • Cikkszám : LFJ3700
+
-
A kormánykerékben fém golyót helyeztek el. A golyó körkörös mozgatásával jól fejleszthetők a nagymozgások. A labda könnyebben és gyorsabban fut (mint a gumi golyóval) és jól hallható, erős hangjelzést ad. A Rondosum egy új és izgalmas kihívást jelentő játék- és edzőeszköz: A belső acélgolyót sima, stabilizáló körkörös mozdulatokkal forgatják, és egy bizonyos sebességgel ez a koncentrikus hang hallható zümmögést okoz. Az eszközt úgy tartják, mint egy kormánykereket, mindkét kezével a felsőtest előtt (alapállás).

Erős, törhetetlen műanyag PE / PP narancssárga, kb. 38,5 cm x 5,5 cm, súlya kb. 400 g. 6 éves gyermekek, serdülők és felnőttek számára.

Fejlesztési terület: hallásérzékelés, tapintható észlelés, kineztetikai és vestibularis felfogás, koordináció, mozgáskoordináció, szem-kéz koordináció, izomfeszültség, kitartás, testvezérlés, ügyesség, koncentráció, türelem.

Alkalmazási terület: óvoda, iskola, szabadidő, integratív létesítmények, fogyatékossági didaktika , Mozgássérült sport, Terápia, Rehabilitáció

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!