Kosár

Kódolás pontokkal - kartondobozban

26.450Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

A játék a konstruktív tanulás elvén alapszik. Ez azt jelenti, hogy az ismeretek és készségek elsajátítása nem annyira a tanár általi tudásátadás eredménye, sokkal inkább a gyermek saját gondolkodási tevékenységének eredménye. Kódolás pontozással Ha megismerte a „nyíl” kódolást a kódolás lépésekkel játékba..

  • Cikkszám : LFFK1867
  • gyártó : RolfLand
+
-
A játék a konstruktív tanulás elvén alapszik. Ez azt jelenti, hogy az ismeretek és készségek elsajátítása nem annyira a tanár általi tudásátadás eredménye, sokkal inkább a gyermek saját gondolkodási tevékenységének eredménye.

Kódolás pontozással
Ha megismerte a „nyíl” kódolást a kódolás lépésekkel játékban, akkor készen áll a következő lépésre. Ebben a játékban nem csak egy lépést lehet tenni a keresés során, hanem többet is. Tehát nem kell az összes lépést bemutatnia, de egy mennyiséggel megadhatja, hogy hány lépés megy egy bizonyos irányba. Így lesz igazi profi a kódolásban!

Válasszon egy megbízási kártyát és tegye a játéktáblájára. Játékostársad ugyanazokat a kártyákat helyezi el ugyanazon a helyen a saját játéktábláján.

Például: válassza ki a labdát, melyet "rúgni" fog a kapu felé, a nyilakkal ellátott lapokkal terelje a labdát a cél felé.
Ezután készítse el a kódot a következőképpen: ha 3 lépést tett egy bizonyos irányba, akkor csak egy nyílt helyez a kártyatartójába, amely az irányba mutat, valamint egy három pontot tartalmazó kártyát (lépések száma). A következő lépés két lépéssel feljebb akkor, egy nyíl felfelé és egy két pöttyös kártyát rakjunk le. Addig míg a célt el nem érjük. Ezt követően adja át a kártyatartóban található kódot tárásának, aki a megadott információk segítségével megkeresi melyik kapuba jutott a labda.

Cél a számítógépes programozás alapjainak elsajátítása, utasítási parancsok kiadása és végrehajtása.

Tartalom:
2 műanyag játéktábla (19 × 19 cm)
1 elválasztó panel fa tartóval (19 × 19 cm)
16 műanyag képkártya (3,5 × 3,5 cm)
20 műanyag kártya nyilakkal (3,5 × 3,5 cm)
16 kártya pontokkal (2 × 3,5 cm)
1 fa kártyatartó
fa ládában.

Fejlesztési terület:
Koncentrációs készség
Tájékozódás
Elvonatkoztatás
Gondolkodás.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!