Kosár

Igen? És

7.890Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

Vajon meg tudod-e tippelni, a társaságból hányan hisznek a sírig tartó szerelemben? Vagy hányan szokták cukkolni az embereket? … Ismerősnek tűnnek az ilyen kérdések? NEM? Az Igen? És…-ben nincs más dolga a játékosoknak, csak egy kicsit ismerni a játékostársakat… vagy kitalálni a szokásaikat, gondolataikat. Pontot csak..

  • Cikkszám : LTR4714
  • gyártó : Gémklub
+
-
Vajon meg tudod-e tippelni, a társaságból hányan hisznek a sírig tartó szerelemben? Vagy hányan szokták cukkolni az embereket? … Ismerősnek tűnnek az ilyen kérdések?

NEM?
Az Igen? És…-ben nincs más dolga a játékosoknak, csak egy kicsit ismerni a játékostársakat… vagy kitalálni a szokásaikat, gondolataikat. Pontot csak akkor kapnak, ha meg tudják mondani, hányan válaszolnak igennel a sok hétköznapi és rendkívüli helyzetet idéző kérdéskártyákra.

IGEN?
Ezek szerint neked már megvan az Igen?, vagy játszottál vele? Akkor az Igen? És…-sel újabb 440 kérdésen át ismerhetitek meg egymást a barátaiddal játszva! Sőt, a két játékkal együtt akár 12 fővel folytathatjátok az érdekes témák átbeszélését!

AJÁNLOTT ÉLETKOR:10 - 99
JÁTÉKOSOK SZÁMA:2 - 6
JÁTÉKIDŐ:20 - 45 perc

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!

Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.