Kosár

Guruló zsámoly

48.300Ft

    Előrendelhető
Írja meg véleményét!

Ergonómikus kialakítású deszka könnyen tisztítható műanyag felülettel, elasztikus habbetéttel bélelt felszínnel kialakítva, amely kényelmes hasonfekvést vagy ülést biztosít a gyermeknek. Fízioterapeuták bevonásával megtervezett modell a tökéletes funkcionalitás érdekében. Nemcsak jó szórakozást nyújt a gyermeknek..

  • Cikkszám : LSG2168
+
-
Ergonómikus kialakítású deszka könnyen tisztítható műanyag felülettel, elasztikus habbetéttel bélelt felszínnel kialakítva, amely kényelmes hasonfekvést vagy ülést biztosít a gyermeknek.

Fízioterapeuták bevonásával megtervezett modell a tökéletes funkcionalitás érdekében. Nemcsak jó szórakozást nyújt a gyermeknek, hanem a gördülő mozgásnak terápiás hatása is van, miközben erősíti a vázizomzatot is és a helyes tartás rögzülését. A kerekek dupla-csapágyazásúak, süllyesztettek, hogy az ujjak becsípődésének veszélye elkerülhető legyen, áttetsző PU anyagbók készül így könnyedén gördül és nem hagy nyomot a padlón sem. Kerekei minden irányban könnyen elfordulnak, széle lekerekített, így nem okoz kárt a belső térben sem, ha hozzáér gördülés közben a a felületekhez.

Méret: 56x37x14 cm. 100 kg-ig terhelhető.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!