Kosár

Golyóvasút

74.670Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

Átlátszó, rugalmas labda pálya építeni, változtatni, kipróbálni és kísérletezni! A Golyóvasút átlátszó, erős akril üvegcsövekből készül, amelyek különféle módon rendezhetők el izgalmas és innovatív labda nyomvonal létrehozásához. Minden csövet szilárdan tartanak egy műanyag gyűrűben. Különböző magasságok, ..

  • Cikkszám : LFCS2050
+
-
Átlátszó, rugalmas labda pálya építeni, változtatni, kipróbálni és kísérletezni! A Golyóvasút átlátszó, erős akril üvegcsövekből készül, amelyek különféle módon rendezhetők el izgalmas és innovatív labda nyomvonal létrehozásához. Minden csövet szilárdan tartanak egy műanyag gyűrűben. Különböző magasságok, dőlések, irányok és távolságok lehetővé teszik a golyók változó gördülési útját. A csöveket össze lehet húzni úgy, hogy a cső végei érintkezzenek vagy egymástól elválasztottak legyenek. Minden elhelyezési opció kombinálható.

Az akril üvegcsövek minden mágneses felületen is használhatók. Mindegyik golyónak eltérő gördülési viselkedése van, és a különbségek a játék és a szabad kísérletek révén tapasztalhatók.

Tartalom:
• 5 akril cső, metszett oldalakkal és mágnesgyűrűvel (40 cm hosszú, Ø 3,8 cm)
• Műanyag gyűrűre két bevont mágnes, amelyek két oldalra vannak beágyazva.
• 5 állvány porszort bevonattal ellátott vasrúddal a tömör fa alapban (43 x 43 cm) és tömör fa golyó az egyszerű lakkozott bükk cseréjéhez
• 2 fa golyóval, 2 tömör gumi golyóval, 1 pamut egérpárnával (20 x 20 cm) szállítva

Fejlesztési terület: Vizuális észlelés, vizuális képzelőerő, térbeli gondolkodás és tájékozódás, kapcsolatok felismerése, mágnesesség alapismerete, kreativitás, szórakozás, finom motoros készségek, kéz-szem koordináció, csapatmunka, taktikai gondolkodás

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!