Kosár

Gimnasztikai labda kapaszkodóval 65 cm

0Ft

    Előrendelhető
Írja meg véleményét!

A labdák hasadásmentesek. A gimnasztikai labdákat szinte az összes talajgyakorlathoz felhasználhatja. Egy egyszerű otthoni tornánál is változatosságot és különböző gyakorlatok bevezetését is elősegítheti a labda. Használhatja ülő alkalmatosságként is, ekkor a gimnasztikai labda elősegíti a helyes testtartást ülés közbe..

  • Cikkszám : LSM2108
+
-
A labdák hasadásmentesek. A gimnasztikai labdákat szinte az összes talajgyakorlathoz felhasználhatja. Egy egyszerű otthoni tornánál is változatosságot és különböző gyakorlatok bevezetését is elősegítheti a labda. Használhatja ülő alkalmatosságként is, ekkor a gimnasztikai labda elősegíti a helyes testtartást ülés közben, ugyanis a törzsizomzat folyamatos és összehangolt működésére van szükség ahhoz, hogy ne veszítsük el egyensúlyunkat és ülve maradjunk a labdán. Továbbá a gimnasztikai labda alkalmas különféle relaxációs gyakorlatokra is. A gimnasztikai labda alkalmas továbbá rekreációs gyakorlatokhoz, műtétek utáni rehabilitáció, felépülés segédeszközeként.

Technikai adatok: Gimnasztikai labda kapaszkodóval 65 cm: átmérő: 65 cm, a kapaszkodóknak köszönhetően több módon kihasználható, bármilyen gyakorlathoz végzéséhez megfelel, ideális nyújtógyakorlatokhoz, megmozgatja az alsó és felső testizmokat, megfelelő súlyokkal való edzésre, valamint intervallumedzésre, teherbírás: 120 kg.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!