Kosár

Gallus trambulin 305 cm közösségi

954.000Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

Trambulin mérete: Átmérő: 305 cm Felfüggesztés: 64 rugó Trambulin magassága: 75 cm Max. súly terhelés: 100 kg Párna vastagsága: 30 mm Párna szélessége: 18,5 cm Védőháló magassága: 165 cm A GALLUS nyilvánosan használható szállodák, kempingek, éttermek, iskolák, óvodák és játszóterein. A mozogni vá..

  • Cikkszám : LTRG1363
  • gyártó : Akrobat
+
-
Trambulin mérete:
Átmérő: 305 cm
Felfüggesztés: 64 rugó
Trambulin magassága: 75 cm
Max. súly terhelés: 100 kg
Párna vastagsága: 30 mm
Párna szélessége: 18,5 cm
Védőháló magassága: 165 cm

A GALLUS nyilvánosan használható szállodák, kempingek, éttermek, iskolák, óvodák és játszóterein. A mozogni vágyókat várja a biztonságos trambulin, amely a gyerekek egészséges életmódját biztosítja. A legjobb európai anyagokból készül, mely minden időjárási viszontagságnak ellenáll. A készlet részei: trambulin, létra, biztonsági háló és biztonsági ajtó.

Garantált 2,5 millió ugrás. Legalább 62,7%-es emelkedés.

Az ugrálás jó kikapcsolódást biztosít a felhasználók részére, javítja a koordinációs és motoros képességeket, fejleszti az izomzatot és az állóképességet, pozitív hatása van az anyagcserére és a szív-, idegrendszer működésére.

Biztonság
A bejárati biztonsági rendszer biztosítja a trambulin állandó biztonságát és megközelítését. A bejárati rendszer lehetővé teszi a trambulin könnyű használatbavételét. Az ajtó befelé nyílik és mágnessel záródik.
A biztonsági hálót a kárpitozott fém rudak és a felső keret közé feszítik ki, amely biztosítja az egyenletes háló feszességet.
Tartós biztonsági háló ellenáll a szakadásnak és az UV sugárzásnak.
A védőpárna egy speciálisan kialakított légpárnás párna, mely eső után gyorsan felszárad.
A készlet tartalmaz egy alsó PVC biztonsági védőhálót, amely megakadályozza, hogy a gyerekek elérjék a trambulint és egyidejűleg hirdetési felületet is biztosít.
Tesztelt, hitelesített és nem mérgező anyagok biztosítják a hosszú élettartamot és a jó ellenálló képességet. A nehéz keretek horganyzott acélból készülnek, legalább 275 g / m2 horganyzott bevonattal, ami megbízható mechanikai szilárdságot és rozsdamentes ellenállást biztosít még a magas sótartalmú part menti területeken is.
A GALLUS trambulin biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

Összeszerelés csavarok nélkül
Az egyetlen trambulin, amely nem igényel szerszámokat és csavarokat az összeszereléshez. Az innovatív rendszerek lehetővé teszik az összes alkatrész összeszerelését csavarozás nélkül. A további védelmet a biztonsági csatok biztosítják.

Rugók és keretek
A horganyzott acélból készült rugók gyártásunkban készülnek, és nagy ellenállást mutatnak a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben, ami hosszabb tartósságot eredményez, mint a többi rugó a piacon. A független laboratóriumok tesztelése megerősítette, hogy rugóink több mint 2,5 millió ugrást képesek ellenállni, ami megerősíti az Gallus trambulinok kiváló minőségét és kiváló hírnevét.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!