Kosár

Farm sudoku

4.070Ft

    Előrendelhető
Írja meg véleményét!

Szenzációs sudoku játék gyerekeknek. Nagyon jó szórakozást nyújt, és támogatja a legkisebbek értelmi fejlődését. Az intenzív színek és az állatok örömteli képei még a legigényesebb felhasználók számára is vonzóvá teszik a játékot. A gyártó a legjobb minőségű, környezetbarát anyagok kiválasztásával gondosk..

  • Cikkszám : LYT1006
  • gyártó : Tooky Toy
+
-
Szenzációs sudoku játék gyerekeknek.

Nagyon jó szórakozást nyújt, és támogatja a legkisebbek értelmi fejlődését. Az intenzív színek és az állatok örömteli képei még a legigényesebb felhasználók számára is vonzóvá teszik a játékot. A gyártó a legjobb minőségű, környezetbarát anyagok kiválasztásával gondoskodott a gyermekek és a környezet biztonságáról.
Ideje elkezdeni a játékot! Tedd a kihúzott kártyát egy fém edénybe, töltsd fel a rácsokat mágneses jelzőkkel úgy, hogy minden sorban és oszlopban más-más állatkép szerepeljen az irányelveknek megfelelően.

A játék a 15 kétoldalas feladatkártyának köszönhetően jó szórakozást biztosít mindenkinek .

Jellemzők:
- a játék a farm és a gyerekek által szeretett állatok témájában zajlik
- a játék a jól ismert sudoku játék verziója alapján készült gyerekeknek
- a gyártó a legapróbb részletekre is ügyelt, nincs éles szél, a felület sima, a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült
- a készlet 31 elemet tartalmaz: 15 db kétoldalas feladatkártyát, 16 db állat képével ellátott mágneses korongot, a füzet utasításokkal.
- fém dobozba csomagolva.

Fejlesztési terület:
- fejleszti az intelligenciát
- logikus gondolkodást
- támogatja az állatok és a számok nevének megtanulását

Doboz mérete: 1,5 x 18 x 18 cm

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!