Kosár

Üres a kosarad

Dialo Life Mindennapi Tevékenységek

34.400Ft28.500Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

Fejlesztési terület: Gondolkodás és számosság, Személyiség fejlesztése, Szín és forma egyeztetése, Nyelvi fejlesztés, Szocio- emocionális fejlesztés, Térbeli tájékozódás, idő fogalma, környező világ megismerése. A Dialo Life a szóbeli kommunikáció fejlesztésének élvezetes módját kínálja. A felállított témat..

  • Cikkszám : LDL92002
+
-
Fejlesztési terület: Gondolkodás és számosság, Személyiség fejlesztése, Szín és forma egyeztetése, Nyelvi fejlesztés, Szocio- emocionális fejlesztés, Térbeli tájékozódás, idő fogalma, környező világ megismerése.

A Dialo Life a szóbeli kommunikáció fejlesztésének élvezetes módját kínálja. A felállított tématábla egy-egy oldalán helyet foglaló játékosok egyike kiválaszt magának egy szituációt, s annak jellemzőiből információkat közöl társával. A másik játékos, miután megtalálta a helyes megoldást, adott színű tüskét helyez a megfelelő információ mellé. A játék nagyszerűség a kommunikáció kötetlenségében, spontán, kreatív módjában rejlik. Egyidejűleg további fogalmak is fejleszthetők, úgymint: (téma - kapcsolódó fogalmak) A ház körül - mennyiség, szín, forma, méret,

Témák:
A szupermarketben - mennyiségek,
Az úttesten - járművek, közlekedés,
A farmon - állatok és kicsinyeik,
A kórházban - térbeli helyzetek
Szabadban - térbeli helyzetek, mennyiségek.


Tartalom:
5 tématábla,
1 képtartó,
12 színes tüske.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!

Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.