Kosár

Üres a kosarad

Dialo Fun Szabadidő

31.040Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

Fejlesztési terület: Gondolkodás és számosság, Személyiség fejlesztése, Szín és forma egyeztetése, Nyelvi fejlesztés, Szocio- emocionális fejlesztés, Térbeli tájékozódás, idő fogalma, környező világ megismerése. A Dialo Life a szóbeli kommunikáció fejlesztésének élvezetes módját kínálja. A felállított témat..

  • Cikkszám : LDF92003
+
-
Fejlesztési terület: Gondolkodás és számosság, Személyiség fejlesztése, Szín és forma egyeztetése, Nyelvi fejlesztés, Szocio- emocionális fejlesztés, Térbeli tájékozódás, idő fogalma, környező világ megismerése.

A Dialo Life a szóbeli kommunikáció fejlesztésének élvezetes módját kínálja. A felállított tématábla egy-egy oldalán helyet foglaló játékosok egyike kiválaszt magának egy szituációt, s annak jellemzőiből információkat közöl társával. A másik játékos, miután megtalálta a helyes megoldást, adott színű tüskét helyez a megfelelő információ mellé. A játék nagyszerűség a kommunikáció kötetlenségében, spontán, kreatív módjában rejlik. Egyidejűleg további fogalmak is fejleszthetők, úgymint: (téma - kapcsolódó fogalmak).

Témák: A cirkuszban - mennyiség, szín tájékozódás, A tengerparton - tennivalók, A táborban - tájékozódás, formák, Az erdőben - tájékozódás, mennyiség, A hóban - tájékozódás, mennyiség. Tartalom: 5 tématábla, 1 képtartó, 12 színes tüske.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!