Kosár

Csótány Póker

3.890Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

A "Bödösbogár Póker" a hagyományos póker játék és a blöffölős kockajátékok ötletéből indul ki, és fergeteges parti-játékként vonult be a játék történelembe. A játékosok megpróbálnak annyi kártyát a többi játékosnak átadni, amennyit csak lehetséges. Az első olyan játékos, aki négy ugyanolyan bogarat ábrázol..

  • Cikkszám : LTGD0007
  • gyártó : Drei Magier
+
-
A "Bödösbogár Póker" a hagyományos póker játék és a blöffölős kockajátékok ötletéből indul ki, és fergeteges parti-játékként vonult be a játék történelembe. A játékosok megpróbálnak annyi kártyát a többi játékosnak átadni, amennyit csak lehetséges. Az első olyan játékos, aki négy ugyanolyan bogarat ábrázoló kártyát kap, elveszíti a játékot.

A győzelemhez jól kell egy kis csavaros ész, jó adag emberismeret és sok-sok blöff.

A játékosok a kártyákat fejjel lefelé fordítva adják át egymásnak. A kártyákat kapó játékos elhiheti vagy cáfolhatja, hogy a neki felkínált kártyák megfelelőek-e. Aki hiszi, veszi. Aki nem hiszi, megnézi: ha leleplezte a blöfföt, a felkínálóé a ronda bogár, ha cáfolta a valódi kínálatot, el kell vennie. A következő játékos aztán ugyanazzal a döntéssel szembesül. Az első játékos, aki négy ugyanolyat kap, vagy felhasználja az összes kártyát a kezéből, elveszíti a játékot.

Tartalom: 64 db kártyalap
Játékosok száma: 2 - 6 fő
Korosztály: 6 - 99 év
Játékidő: 20 - 30 perc

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!