Kosár

Célbadobó készlet számos

5.415Ft4.230Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

Kiváló ügyességi játék. Remek kiegészítője lesz minden rendezvénynek, szórakozás céljából otthon és a szabadban egyaránt. Variálható ügyességi játék egy kis versennyel. A játék 4 elemből áll, amelyek alapul szolgálnak, az elemek nincsenek tartósan összekapcsolva egymással, ami azt jelenti, hogy Ön dönti el, hogyan ..

  • Cikkszám : LFCW1049
  • gyártó : Classic World
+
-
Kiváló ügyességi játék. Remek kiegészítője lesz minden rendezvénynek, szórakozás céljából otthon és a szabadban egyaránt. Variálható ügyességi játék egy kis versennyel. A játék 4 elemből áll, amelyek alapul szolgálnak, az elemek nincsenek tartósan összekapcsolva egymással, ami azt jelenti, hogy Ön dönti el, hogyan szeretné elrendezni őket. Lehet szögletes vagy hosszanti. A mobilitásnak köszönhetően az egyes elemek más szabadtéri tevékenységekhez is felhasználhatók.

- A készlet 4, alapként szolgáló elemből áll
- Különféle formákban rendezhetők el a részeket.
- miután a játék befejeződött, eltávolíthatja őket és a dobozba helyezheti, aminek köszönhetően az egész nem foglal sok helyet
- 4 célbadobó karika

Az ökojátékok gyermekek és legfiatalabbak számára készült játékok, amelyek teljesen természetes, biológiailag lebontható és hipoallergén anyagokból készülnek, ennek köszönhetően 100% -ban biztonságosak és ártalmatlanok nemcsak a környezetre, hanem a gyermekére nézve is.

A termék méretei: 36 x 36 x 16 (cm)
Anyaga: Fa

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!