Kosár

Brainbox - A világ városai

6.410Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

Játsszunk együtt, tanuljunk együtt! Egyedül és csoportosan is játszható. Ismerd meg játszva A világ fővárosait, városait! Mindössze annyit kell tenned, hogy 10 másodpercig figyelsz egy kártyát, aztán megválaszolod a dobókocka segítségével kidobott kérdést. A játék lényege, hogy 10 másodpercig figyelni kell egy kár..

  • Cikkszám : LTKEN34000
  • gyártó : Brain Box
+
-
Játsszunk együtt, tanuljunk együtt! Egyedül és csoportosan is játszható. Ismerd meg játszva A világ fővárosait, városait!

Mindössze annyit kell tenned, hogy 10 másodpercig figyelsz egy kártyát, aztán megválaszolod a dobókocka segítségével kidobott kérdést.

A játék lényege, hogy 10 másodpercig figyelni kell egy kártyát, majd a dobókocka segítségével kiválasztott kérdést kell megválaszolni. Helyes válaszért a kártya megtartható, a végén pedig az nyer, aki 5 vagy 10 perc után a legtöbb kártyát gyűjti össze.
Ez az egyszerű játék minden korosztály számára könnyen érthető, többen vagy akár egyedül is játszható. A játék 70%-ban újrahasznosított papírból készül, az Egyesült Királyságban tervezték, nagyszerű szórakozás.

AJÁNLOTT ÉLETKOR:8 - 99
JÁTÉKOSOK SZÁMA:1 - 6

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!