Kosár

Balanco készlet 1

38.440Ft34.830Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

Masszív műanyag egyensúlyozó (54×40×10 cm) három feladattal (egér, nyolcas, labirintus), 2 db erős golyóval. TÜV tanúsítvánnyal. A Balanco egy rendkívül hatékony edzőeszköz, amelyet Dr. Jörg Bielefeld, a Flensburgi Egyetem Mozgalomtudományi és Sport Intézet munkatársa fejlesztett ki. A Balanco használata rendkívül hat..

  • Cikkszám : L445608
+
-
Masszív műanyag egyensúlyozó (54×40×10 cm) három feladattal (egér, nyolcas, labirintus), 2 db erős golyóval. TÜV tanúsítvánnyal.

A Balanco egy rendkívül hatékony edzőeszköz, amelyet Dr. Jörg Bielefeld, a Flensburgi Egyetem Mozgalomtudományi és Sport Intézet munkatársa fejlesztett ki. A Balanco használata rendkívül hatékony, változatos és motiváló képzést biztosít a mozgás különböző aspektusainak, mint például a pszicho- és / vagy szenzormotoros fejlesztés, egyensúlyozás, mozgáskoordináció fejlesztés, mozgásbiztonság, a koncentrációs készségfejlesztése.

A Balanco gyorsan és egyszerűen cserélhető, eltérő kialakítású betétekkel rendelkezik. A missziók különböző követelményekkel és eltérő nehézségi szintekkel rendelkeznek, és ennek megfelelően lehetővé teszik a személyre szabott alkalmazást.

Minőségi műanyagból készült alap, sötét szürke, 54 cm x 40 cm, 10 cm magas Komplett készlet 3 alternatív lapkával és átlátszó fedéllel, plexiüvegből, maximális terhelés 120 kg-ig, nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára.

Fejlesztési terület: terápia, önterápia, rehabilitáció, ortopédiai, sportképzés, pszichomotoros, szenzorautomata, fitnesz, játék és didaktika, iskolai sport.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!