Kosár

Azul: A királyi pavilon

17.650Ft

    Előrendelhető
Írja meg véleményét!

A nagysikerű Azul társasjáték folytatódik, ezúttal királyi megbízásra egyedi pavilon díszítése a feladata a stratégiai játékokat kedvelőknek. Azul Királyi pavilon játék hasonlít az előző Azul társasjátékokhoz, mégis teljesen más. Portugália világát idéző meseszép, legnemesebb alapanyagokból a király pavilont ke..

  • Cikkszám : LTGK4728
  • gyártó : Asmodee
+
-
A nagysikerű Azul társasjáték folytatódik, ezúttal királyi megbízásra egyedi pavilon díszítése a feladata a stratégiai játékokat kedvelőknek. Azul Királyi pavilon játék hasonlít az előző Azul társasjátékokhoz, mégis teljesen más.

Portugália világát idéző meseszép, legnemesebb alapanyagokból a király pavilont kell egyedivé varázsolnod. Az Azul Királyi pavilon társasjátékban is a meseszép míves alkotások kerülnek a játék középpontjában.

A játék során, nincs más dolgotok, mint a soron következő játékos okosan válasszon az előre kirakott manufaktúrák vagy a közös készlet kínálatából. A megszerzett színes üvegek saját tábládon kezded elhelyezni a lehetőségek szerint.

Építsd be azokat valamelyik mintasávba, figyelve a színegyezésre. A lehetőségeket persze neked kell kitalálnod, hogy a körök végén, minél több pontot tudj szerezni. Ehhez nem csak a saját készülő munkátokat, de a többiekét is figyelni kell!

A játékszabály könnyen érthető, így akár kezdő stratégáknak is ajánlott.

Minden játék új és új lehetőséget ad, így minden játék újabb kihívás lesz. Az igényes kivitelezés még külön fokozza a játékélményét.

Játékidő: 30-45 perc
Játékosok: 2-4 fő

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!