Kosár

Állatok fali puzzle

88.725Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

Fejlesztési terület: szem-kéz koordináció, finommotorika, térbeli elhelyezkedés, koncentrációs készség, logikus gondolkodás. A fali táblán a mágneses toll segítségével készíts el e megfelelő képeket. A falra szerelt kirakók vonzzák a gyerekek és a látogatók tekintetét. Ez a kirakó nem csak gyönyörű képeket tartal..

  • Cikkszám : LMFK1760
+
-
Fejlesztési terület: szem-kéz koordináció, finommotorika, térbeli elhelyezkedés, koncentrációs készség, logikus gondolkodás. A fali táblán a mágneses toll segítségével készíts el e megfelelő képeket.

A falra szerelt kirakók vonzzák a gyerekek és a látogatók tekintetét. Ez a kirakó nem csak gyönyörű képeket tartalmaz, hanem játék és tanulás egyben.

A zárt játékrendszer mindig készen áll a játékra. Semelyik eszköz nem vész el! Minden játék 2 db erős mágnesceruzával van felszerelve. A karcálló MDF fa kék színű bevonattal (72 cm x 62,5 cm). A puzzle képek erős mágnest tartalmaznak.

A készletben négy erdei állat található, melyeknek ábrázolása valósághű. Minden állat puzzle 6 négyzetből áll. A nagy játékkeret 24 mágneses fa négyzettel van feltöltve. A megfelelő elemeket kiválasztva a mágneses ceruzákkal a képkerethez vezetik a puzzle részeket és ott összeillesztik a megfelelő alkotóelemeket, hogy egy teljes állatképet kapjanak végeredményül.

Tartalom: 24 fa négyzet, 7 x 7 cm-es valósághű nyomtatással.

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!