Kosár

3 játék 1-ben (jenga, dominó, memória)

4.450Ft2.907Ft

  • check_circle készleten
Írja meg véleményét!

1. Jenga Építsen tornyot a következő szerint. Helyezzen 3 téglalapot minden sorba úgy, hogy az egymást követő sorok 90 fokkal el legyenek forgatva (keresztbe). A játékosok felváltva húzzanak ki egy téglalapot és helyezzék a torony tetejére. Az első játékos, akinél a torony leborul, veszített. (kiesik) Az összes többi játék..

  • Cikkszám : 83236
+
-
1. Jenga Építsen tornyot a következő szerint. Helyezzen 3 téglalapot minden sorba úgy, hogy az egymást követő sorok 90 fokkal el legyenek forgatva (keresztbe). A játékosok felváltva húzzanak ki egy téglalapot és helyezzék a torony tetejére. Az első játékos, akinél a torony leborul, veszített. (kiesik) Az összes többi játékos újraépítheti a tornyot. Az a győztes „túlélő, aki utoljára marad. Egyéb opciók: Azért, hogy nehezebbé tegye a játékot, használja a következő nehezítéseket:
1. Csak a szélére tegye a téglalapokat, amikor építi a tornyot, középre ne.
2. Csak egy kézzel játsszon.
3. Nem tehet több mint 2 téglalapot egy szintre a torony tetején.
4. Csak olyan színű téglalapot húzzon ki amilyen színűt dobott a dobókockával.

2. Dominó A lapocskákat összekeverjük és szétosztjuk ( a játékosok számától függően meghatározhatjuk, hogy mennyi dominót osztunk szét a kezdéshez), úgy, hogy asztalon lefordítva is maradjon néhány dominó, mert később még ezekből is húzhatunk szükség szerint. A játékot a legfiatalabb résztvevő kezdi, majd a többiek az óramutató járásával megegyező sorrendben következnek. Aki sorra kerül, a kártyalánc (dominólánc) bal vagy jobb oldali végére teszi a saját lapjai közül az odaillőt (az előző játékoséval megegyező képet, számot, figurát, ha van neki!). Ha nincs ilyen lapja, húzhat a ki nem osztott lapokból. Az a győztes, aki először tudja lerakni az összes dominóját

3. Memória Ezt a könnyen elsajátítható játékot tetszőleges számú játékos játszhatja. Kiváló próbája a memóriának és a megfigyelésnek. A lapokat képpel lefelé szétterítjük az asztalon. Az első játékos felfordít két lapot. Ha a két lapon azonos kép van, felveszi azokat és ezután felfordíthat még két lapot. Ezt addig folytatja, amíg össze nem illő képekre bukkan. Ha a két lapon szereplő kép nem azonos, vissza kell tennie lefordítva az eredeti helyükre. Ezután a következő játékos fordít még két lapot. Ha az első lap illik egy már korában felfordított laphoz, a játékosnak vissza kell emlékeznie, hol volt az a lap. Ha ez sikerül, felveszi a párt, majd addig folytatja a lapok felfordítását, amíg összeillő párokat talál. Az a győztes, aki a játék végére a legtöbb lapot (párt) gyűjtötte!

Ajánlott korosztály: 4-99 éves korig
Ajánlott nem: fiúknak és lányoknak
Alapanyag: fa
Játékosok száma: 2-4
Méret: 7,5 x 7,5 x 26

Nincs vélemény a termékről.

Írja meg véleményét!